Elämme aikaa, jolloin mitä tahansa voi tapahtua. Juuri kun luulit nähneesi kaiken, seuraavassa hetkessä bongaat keski-ikäisen miehesi jahtaavan Pokemoneja takapihallanne. Mitä täällä oikein tapahtuu?

Varsinkin rapakon toisella puolen osataan keksiä vaikka mitä, ja usein saammekin nähdä esimerkiksi telkkarista näitä ”helmiä”, joita myös uudenlaisiksi TV-formaateiksi kutsutaan. Nyt Yhdysvalloissa on laajalle levinnyt ravintolaketju, jossa maksat huonosta palvelusta! Kyllä, ravintolan työntekijät saavat palkkaa siitä, että he aukovat päätään asiakkaille ja nolaavat heitä niin sanallisesti kuin myös esimerkiksi pilkkaavilla teksteillä varustetuilla hatuilla.

Dick’s Last Resort -niminen ravintolaketju on niittänyt mainetta erikoisella konseptillaan, mutta työntekijöiden päänaukomiset eivät ole karkottaneet asiakkaita vaan päinvastoin! Holly Peters, koulutusjohtaja, sanookin erään jenkkiläisen televisiokanavan haastattelussa, että ihmisillä on eri käsitykset mitä töykeä tarkoittaa, ja että se kuuluu pelin henkeen, että asiakkaat ja tarjoilijat heittävät toisistaan hurjaakin läppää puolin ja toisin.

Miltä ravintolassa näyttää, millainen siellä on meininki ja miten asiakkaat suhtautuvat? Alla olevalta videolta näet mistä oikein on kyse! Huomaat myös, että vaikka konsepti onkin hurja, asiakkailla on todellakin hauskaa!