Hauskat Kotivideot on kaikkien tuntema formaatti, jossa näytetään ihmisten itse kuvaamia toinen toistaan hauskempia kommelluksia sisältäviä kotivideoita. Katso hauskoja kotivideoita niin suomesta kun ulkomailtakin täältä.

Uusimmat hauskat kotivideot


Lisää hauskoja kotivideoita

 

Hauskat kotivideot TV:ssä

Hauskoista kotivideoista koostettu ohjelma on pyörinyt vuosia Suomen TV:ssä eri kanavilla ja lähes jokainen suomalainen on joskus katsellut näitä formaatteja vuosien varrella. Kaikki sai alkunsa YLE:n tuottamasta Naurun paikka –ohjelmasta, joka pyöri ilmaiskanavilla 1995-1998 välisenä aikana. Naurun paikka esitti tavallisten perheiden kuvaamia hauskoja kotivideoita, joissa ei erikoisilta sattumuksilta vältytty. Ohjelma sisälsi eri teemoihin sopivia hauskoja kommelluksia nopeissa pätkissä ja se nousi nopeasti koko kansan suosioon. Alussa Naurun paikka näytti pääasiassa ulkomaisia videoita, mutta myöhempinä vuosina pääosaan nousivat kotimaiset hauskat kotivideot. Perjantaisin esitetty Markus Kajon juontama koko perheen viihdeohjelma pokkasi hienosti sekä Venla palkinnon vuonna 1995, että Telvis palkinnon vuonna 1997.

Hauskoja kotivideoita voi yhä seurata TV:stä, sillä nelosella pyörii tänäkin päivänä Naurun Paikka –ohjelmaa mukaileva Hauskat Kotivideot. Ohjelman juontaa nykyisin Sampo Marjomaa, joka on ollut mukana alusta alkaen ja tullut varmasti tunnetuksi kaikille suomalaiskatsojille hauskojen välispiikkien ja kommenttien johdosta. Nelonen on esittänyt ohjelmaa vuodesta 2005 lähtien. Ensimmäisella tuotantokaudella näytettiin pääasiassa ulkomaisia kotivideoita, mutta pikku hiljaa kotimaisten videoiden määrä nousi ja kolmannella tuotantokaudella vuodesta 2007 alkaen TV yleisö pystyi äänestämään omaa suosikkiaan. Ohjelman pituus on vaihdellut puolesta tunnista aina tunnin mittaiseksi, ja nykyään pituus on 60 minuuttia. Ohjelmasta on julkaistu myös DVD-kooste, joka sisältää vain kotimaisia hauskoja videoita.

Molemmat suomen TVssä pyörineet ohjelmat on noteerattu hienosti myös kansainvälisessä Internet Movie Databasessa IMDB:ssä. TV2:lla pyörinyt Naurun paikka on kerännyt 18 käyttäjältä keskimäärin 6,4 tähden arvion ja uudempi Hauskat Kotivideot on saanut 29 käyttäjältä 4,1 tähteä kymmenestä. Jos olet ohjelmien fani, käy antamassa äänesi yksille suomen legendaarisimmista TV-ohjelmista.

Sketsi.fi kerää tälle sivulle hauskimmat kotivideot niin suomesta kuin ulkomailta. Voit tutustua uusimpiin ja suosituimpiin videoihin helposti, tai seurata aiemmin julkaistuja videoita tietokannassamme. Seuraathan meitä sosiaalisen median kanavilla niin löydät aina hauskat kotivideot ensimmäisten joukossa ennen ystäviäsi.

Lähteet:
Yle arkisto
Nelonen.fi
Imdb.com