Maailman tulisin chili saa tytöt huutamaan – katso video!

Suomessakin järjestetään chilifestejä ja muita extremetapahtumia. Chiliä harvoin kuitenkaan haukataan kerralla maailman tulisinta chiliä suuhun.

Seuraukset ovat luonnollisesti sen mukaiset, sillä jenkkitytöt lähtevät niin sanotusti soitellen sotaan ja lopputulos on sen mukainen. Huudolle ja kirkumiselle ei tahdo tulla loppua kun tytöt tajuavat, mitä juuri tuli tehtyä.

Wikipediakin kertoo chilien tulisimman osan olevan hedelmän keskellä olevassa valkoisessa seinämässä, jossa sijaitsevat kapsaisiinia erittävät rauhaset. Jos chili paloitellaan ruokaan, voi siemenet ja valkoisen osan halutessaan poistaa.

Siemenissä itsessään ei ole tulisuutta, vaikkakin niiden pinnalla voi sijaita tulisuuden aiheuttavaa kapsaisiinia. Siemeniä voi syödä huoletta, sillä ne eivät aiheuta vatsakipuja, kuten tavallisen paprikan siemenet. Katso video mitä tapahtuu kun nätit amerikkalaistytöt ja chili tekevät treffit.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.