Montako miestä tarvitaan irroittamaan polkupyörä sähköaidasta? Katso video!

Polkupyörä on mukava harrastusväline. Fat bike tarkoittaa paksurenkaista polkupyörää, jonka ominaisuudet tulevat parhaiten esiin hankalassa maastossa tai olosuhteissa ajettaessa. Luonnollisesti paksummat pyörät tarjoavat silloin paremman ajokokemuksen.

Mitä tapahtuu silloin kun fat bike päätyy syystä tai toisesta kiinni pellon laidalla olevaan sähköaitaan? Irroittaminen ei ole aivan yksinkertainen operaatio, sillä polkupyörä luonnollisesti johtaa erittäin hyvin sähköä. Jännite ei tietysti ole tappavan vaarallinen mutta kuitenkin sellainen että ihmismieli koittaa mieluummin saada pyörää irroitettua apuvälineiden avulla.

Katso alla olevalta hauskalta videolta, miten vanhemmat herrasmiehet lopulta onnistunut ja kuinka hauska operaatiosta tulee. Ilmeisesti fat bike on kuitenkin sen verran rakas kapistus että miehet eivät tohdi sitä jättää aitaan roikkumaan vaan tosissaan tekevät työtä menopelin vapauttamiseksi!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.