Sitä mitä vällyjenne välissä tapahtuu, ei kannata mennä kuvaamaan ihan suin päin.

Vaikka haluaisitte olla kuin Pam & Tommy, tuskin haluatte, että videota, jonka kuvaatte vällyjenne välistä, julkaistaan netissä, vaikka olisitte kuinka petoja sängyssä. Pamela Andersonin ja Mötley Crüe -rumpalin Tommy Leen videolle kävi aikanaan juuri niin, koska se varastettiin. Videonvarastamisesta on tehty myös draamaminisarja, joka on julkaistu Disney+ -palvelussa.

Ottakaa huomioon nämä ennen kuin alatte kuvaamaan

Jotta videota ei varastettaisi, kuten Pamelan ja Tommyn videolle kävi, tallentakaa video turvalliseen paikkaan ja suojatkaa se salasanalla. Jos teette videon vanhalla tyylillä eli siitä jää talteen vain nauha, voitte toki tallettaa sen kassakaappiin, vaikka Pamin ja Tommyn video varastettiinkin juuri kassakaapista.

Ihan ensimmäisenä on sovittava etukäteen sisällöstä. Keskustelkaa esimerkiksi kuvauksen kestosta ja siitä mitä asentoja siinä käytätte. Kun kaikki on sovittu etukäteen, ei video aiheuta teille jälkikäteen riitoja.

Ennen kuin alatte kuvaamaan, aloittakaa esileikillä. Suudelkaa ja halailkaa, jotta rentoudutte. Jos kuitenkin olette edelleen hermostuneita, ei ole ehkä hyvä hetki aloittaa kuvaamista. Silloin sitä kannattaa lykätä tulevaisuuteen, koska kiirehtiä ei kannata.

Lähde: Metro