Kaikki on sallittua kunhan et jää kiinni, vai miten se meni? Seuraavat kuvat todistavat että nykyäajan opiskelijat ovat toinen toistaan luovempia mitä tulee lunttaamiseen kokeessa. Osaan seuraavista lunttauskeinoista on varmasti käytetty enemmän aikaa kuin itse lukemiseen. Seuraavien sankareiden vinkeillä et jää kiinni lunttaamisesta. Sketsi.net ei kuitenkaan suosittele vilppiä eikä lunttaamista ja uskookin seuraavien kuvien olevan lavastettuja. Eihän kukaan oikeasti lunttaa kokeissa?

Lunttausvinkki kokeeseen tytöille
Seuraava opiskelija on keksinyt melkoisen keinon luntata kokeessa. Nämä kynnet ovat syytä pitää piilossa kokeen valvojalta, sillä kynsiin on kirjoitettu muistiinpanoja.
näin lunttaat kokeissa

 

Seuraavan kuvan mies lunttaa kekseliäästi käyttämällä puhelinta. Toinen hiha on jätetty pulpetille, jotta mikään ei näyttäisi epäilyttävältä

lunttausvinkki 2

 

Tämä lunttauskeino on vaatinut tekijältään kekseliäisyyden lisäksi aikaa ja vaivaa. Mies on rakentanut salaluukun eväsmehun kuoren taakse. Tämän lunttauslapun käyttäminen vaatii kuitenkin erityistä varovaisuutta.
lunttaa kokeessa 3

Lunttilapun voi piilottaa myös laastarin alle.
näin lunttaat kokeissa

Seuraava lunttauskeino sopii erityisesti tytöille. Hameen alle reiteen kirjoitetut muistiinpanot on helppo piilottaa luokkahuoneeseen kävellessä. Tosin myös näiden vinkkien lukeminen kokeen aikana saattaa herättää epäilyksiä muiden luokassa olijoiden keskuudessa.
lunttausvinkkejä kokeisiin

Viimeinen lunttausvinkki on sketsi.netin suosikki. Kekseliäs opiskelija lunttaa kokeessa itsetulostetun tuoteselosteen avulla. Kuka opettaja ymmärtäisi tarkistaa juomapullon etiketin kokeeseen tullessa. Hienosti naamioitu lunttilappu, joka ei herätä huomiota.
vinkkejä lunttaukseen

Lunttaamisesta kokeessa kirjoitti ensimmäisenä Collegehumor -sivusto.

Koe tulossa? Jaa vinkit myös kavereillesi: