Hauskaa aprillipäivää! Katso ihmisten huvittavat reaktiot piloihin!

Oletko joutunut jekutetuksi jo tänään? Onko sinua ehditty jo vetää nenästä? Älä huoli, suurin osa meistä on mennyt tänään lankaan ainakin nanosekunniksi, kun esimerkiksi Jannika B ilmoitti Instagramissa osallistuvansa miehensä Toni Wirtasen kanssa Temptation Island Suomi -ohjelmaan tai kun Facebook-seinälle ilmestyi mainos Turun Sinappi -jäätelöstä. Mitä?!

Jaoimme eilen vinkkejä erilaisiin aprillipiloihin, ja vaikka pilojen suunnittelu ja toteutus on hauskaa, vielä hauskempaa on seurata sivusta niiden vaikutusta ja ihmisten reaktioita! Varsinkin, jos pilasi kohde menee täysillä lankaan. Jos ei, niin parempi onni ensi vuonna! Tämähän tilanne vain pakottaisi sinut entistä luovemmaksi ensi kerralla, joten älä vaivu epätoivoon.

Youtube-palvelusta löytyy video, jossa nuori tyttö kertoo omat ideansa aprillipiloihin. Nämä ovat muuten sen verran nopeita ja yksinkertaisia tehdä, että ehdit tänään itsekin testata niiden vaikutusta. Lisäksi tyttö näyttää videolla myös pilojensa kohteiden reaktiot, jotka vaihtelevat hämmästyneistä hulvattomiin! Nämä aprillipilat ovat muuten yksinkertaisuudessaan todella nerokkaita. Yhdessä pilassa tyttö täyttää poikaystävänsä auton kokonaan Wunderbaum-tuoksukuusilla ja toisessa värjää maidon vihreäksi. Yksi pila menee myös pieleen, koska äiti tunnistaa tyttärensä käsialan!

Vietä siis hauskaa aprillipäivää! Katso alta ihmisten huvittavat reaktiot piloihin!

 

 

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.