Italialaistaiteilija Cristina Guggerilta ei uskallusta puutu. Sen osoittaa seuraavat taidekuvat, jotka hän on tehnyt maailman suurimmista johtajista. Aivan tavallisista muotokuvista ei tällä kertaa ole kyse, vaan taiteilija on muokannut maailman vaikutusvaltaisimmat johtajat vessaan housut kintuissa. Kuvat on käsitelty photoshop ohjelmalla ja ne eivät siis ole todellisia kuvia. Joka tapauksessa taiteilija on saanut niistä erittäin aidon tuntuisia. Toivottavasti Vladimir Putinilla ja muilla johtajilla riittää huumorintaju tähän ”Daily duty” nimellä varustettuun kuvasarjaan:

 

Silvio Berlusconi

Silvio Berlusconi vessassa

 

Dalai LamaDalai lama vessassa

Kuningatar ElisabethKuningatar Elisabeth vessassa

Angela Merkelvessassa Angela merkel

Mario Draghi – Euroopan keskuspankin johtajavessassa-mario-dragi

Barack Obama

Barack Obama vessassa

PaaviPaavi vessassa

Vladimir PutinVladimir putin vessassa

Taiteilija on miettinyt kuvissaan tarkasti myös ympäristön. Esimerkiksi Putin on kuvattu jykevään ja simppeliin tummilla laatoilla päällystettyyn vessaan, kun taas Kuningatar Elisabethin vessassa on kattokruunu ja vanhan linnan tunnelmaa. Sketsi.netin toimitus antaa taiteilijalle täydet pisteet uskalluksesta.
Lähde