Kiina on tunnetusti maailman suurin maa 1,3 miljarin väkiluvullaan, joten roskien lajittelu saattaa koitua melkoiseksi ongelmaksi. Kiinalainen Lu Yingyun ja hänen isänsä Yu Zhilin löysivät tähän ongelmaan hyvinkin toimivan ja tuottavan ratkaisun. Tunnettu sanonta kuuluu, että toisen ihmisen roska voi olla toisen ihmisen aarre!

Tämä parivaljakko päättikin lievittää paikallista jäteongelmaa käyttämällä hyväkseen taiteellista silmäänsä. Kierrätetty romumetalli löysi pian paikkansa, ja ensimmäinen Transformers -elokuvista tuttu robotti sai syntynsä. Tämän mielettömän taideteoksen luomiseen miehet uhrasivat aikaansa jopa kolme vuotta!

Ensimmäisen Transformers -robotin valmistuttua heidän romumetallista peräisin olevat taideteokset ovat kasvaneet vain entisestään!

Vapaa-ajan projektina alkunsa saanut robottien rakentelu ei kuitenkaan ole ollut täysin turhaa. Miehet ansaitsevat keskimäärin 150 000 euroa vuodessa myymällä robottejaan!

lähde
lähde

Romumetallista rakennetut Transformersit ovat saavuttaneet kiinalaisten huomion. Miesten myymän taideteokset ovat päätyneet ostoskeskuksiin kuin myös lukuisille yksityisille keräilijöille!

lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde
lähde

Tästä kuvasta käy selväksi, että robottien rakentamiseen vaaditaan oma aikansa!

lähde
lähde
lähde
lähde

Lähde: shangaiist