Yhdysvaltojen itärannikkoa on tänä talvena piinannut suuret lumimäärät ja jatkuvat kovat pakkaset.Keli on ollut Amerikkalaisten mielestä niin kova, että siitä keskustellaan sosiaalisissa medioissa omalla hashtagilla #Snowmageddon2015.

Bostonilainen Kyle Waring kyllästyi lumeen niin pahasti, että päätti perustaa yrityksen joka myy lunta.

 

Kuva: shipsnowyo.com
Kuva: shipsnowyo.com

 

Lumi pakataan paksuihin styroksilaatikoihin, joissa on hiilihappojäätä estämässä lumen sulamisen!

delivery-snow
Kuva: shipsnowyo.com

Meistä suomalaisista tämä on varmasti hulluin bisnesidea koskaan, varsinkin kun katsoo hintaa mitä yritys lumesta pyytää, mutta Amerikka tunnetaan mahdollisuuksien maana ja jopa maanlaajuinen sääkanava tilasi mieheltä laatikollisen lunta tehdessään juttua yrityksestä. Shipsnowyo.com lähettää lunta pelkästään Amerikan sisällä, joten olisiko tässä meille seuraava suuri vientituote?

Lähteet: Shipsnowyo.com