Monilla nuorilla on tapana laittautua sen näköiseksi, että he ainakin omasta mielestään näyttäisivät coolilta.

Ehkä sinäkin teit jotain näistä alla olevista hulvattomista ulkonäköön liittyvistä teoista, kun olit nuori. Tai eihän Sketsi.net voi tietää sitä, vaikka olisit tälläkin hetkellä vielä niin nuori, että se näkyy hauskasti siinä miltä näytät.

  1. Serkkuni siristi silmiään koko ajan, koska hän halusi näyttää Grease-elokuvan Dannylta ja lopulta hänen vanhempansa veivät hänet silmälääkäriin.
  2. Pidin samassa ranteessa kahta kelloa, koska Corbin Bleu käytti kolmea High School Musical-elokuvassa.
  3. Rypistelin peilin edessä otsaani joka aamu 6 kuukauden ajan, koska sen kerrottiin näyttävän hyvältä, jos kulmakarvat osoittavat nenää kohti.
  4. Annoin housuni olla niin alhaalla, että alushousunikin näkyivät ja housut kirjaimellisesti puhdistivat lattiankin.
  5. Ajattelin, että näyttäisin siistiltä, jos pukisin hupparin väärinpäin eli siten, että huppu tulisi kasvojeni eteen. No tein niin ja kävelin naulakkoon pahki.  
  6. Otin hiihtoreissulle mukaan huiveja, koska ajattelin näyttäväni siistiltä, jos pitäisin niitä otsalleni kiedottuna. Retkellä paistoi aurinko ja otsalleni jäi nolo valkoinen raita.
  7. Minulla ei ollut paljon rahaa, joten hankin väärennetyn Ralph Lauren -takin. Jollakin oli koulussa siitä aito versio, jolloin minun oli vaikea vakuuttaa muille, että omanikin oli aito.

Ehkä teit nuorena ainakin jotain näiden kaltaisia tekoja?

Lähde: Poke