Kotityöt eivät jakaudu monissa kodeissa tasan jokaisen perheenjäsenen kesken.

Monet äidit tekevät valitettavasti kaikki tai lähes kaikki kotityöt. Eräs nainen ei enää kestänyt sitä, että koti oli aina kuin sikolätti. Hän päätti antaa perheelleen opetuksen siitä, että hekin voisivat joskus siivota ja tehdä kotitöitä.

Perheen äiti on 36-vuotias ja isä 38-vuotias. Heillä on kolme lasta: 15- ja 11- vuotiaat pojat sekä 14-vuotias tyttö. Lapset olivat vielä pari vuotta sitten tehneet kotitöitä, mutta eivät enää. Mies ei laita tikkuakaan ristiin, että veisi joskus edes roskat, tekisi ruokaa tai siivoaisi keittiön.

Naisen viimeinen niitti tapahtui sillä hetkellä, kun hän saapui viikonlopun kestävältä työmatkalta kotiin. Koti oli kamalassa kunnossa: likaisia ​​astioita löytyi sieltä täältä kotia, roskia ei ollut viety pois, vaatteita oli lojumassa, hammastahna peitti pesualtaan jne.

Kun nainen saapui kotiin ja näki tämän kauhean sotkun, nappasi hän itselleen lasillisen hyvää juomaa ja meni takapihalle istumaan tekemättä mitään. Hänen miehensä ja lapsensa saapuivat muutama tunti sen jälkeen kotiin ja olivat ihmeissään, kun kotia ei ollut äidin toimesta siivottu.

Mies sanoi: ”Rakas, pomoni tulee meille tänään illalliselle. Unohditko sen?”

Nainen vastasi: ”En ole, mitä aiot tehdä illalliseksi?”

Mies vain katsoi vaimoaan ja taisi ymmärtää, että mitä on tekeillä ja alkoi itse valmistamaan illallista.

Tytär sen sijaan menetti hermonsa ja kysyi: ”Miten poikaystäväni voi tulla tältä näyttävään taloon?”

Äiti vastasi: ”Hmm, hyvä kysymys. Ehkä sinun pitää perua hänen vierailunsa.”

Perheen vanhin poika kuitenkin ymmärsi äitiään ja sanoi siskolleen, että hehän voivat yhdessä siivota talon helposti ja on selvää, että äiti tarvitsee siitä taukoa. He eivät kuitenkaan voisi ehtiä mitenkään siivota taloa kokonaan, joten pomo ja tyttären poikaystävä tulisivat näkemään siivottoman talon. Tytär alkoi itkeä ja kertoi, että äiti nolasi hänen eikä hän anna koskaan anteeksi.

Äiti oli kuitenkin sitä mieltä, että hän teki oikein.

Lähde: Reddit