Eikö tämä kuulosta aika naurettavalta, että äidillekin pitäisi hankkia lahja aina kun itsellä tai omilla sisaruksilla olisi syntymäpäivä?

Eräs äiti on kuitenkin sitä mieltä, että koska hän on antanut lapsilleen elämän, hän on ansainnut myös kiitosta jokaisena päivänä, jolloin juhlitaan hänen lapsiensa syntymää. Hänen neljä lastaan, iältään 10–25 vuotta, ovat luulleet koko ikänsä, että se on ihan normaalia, koska äiti on kantanut heitä mahassaan yhdeksän kuukauden ajan ja synnyttänyt heidät.

Nyt kuitenkin yksi lapsista on tajunnut, että äiti on toiminut väärin. Hän on sisaruksista vanhin ja sai tarpeekseen, kun hänen omana syntymäpäivänään hänen 16-vuotias siskonsa oli pakotettu ostamaan äidille 300 euron arvoinen kaulakoru. Siksi siskolla ei ollut enää rahaa kovin paljon isosiskonsa lahjaan.  

Äidin vaatimukset lahjastaan olivat vain nousseet vuosien myötä, joten hänelle täytyi ostaa koko ajan yhä kalliimpia lahjoja. Heidän nuorimman veljensä ei tarvinnut vielä sijoittaa lahjaan, mutta koska perheen muut lapset käyvät töissä, heidän on osallistuttava äidin lahjaan.

Nyt perheen vanhin lapsi ilmoitti, että hän ei enää suostu äidin lahjavaatimuksiin. Äiti suuttui ja sai puolelleen koko heidän suuren sukunsa. Äiti heitti lapsensa ulos eikä ole nyt vastannut puhelimeen kahteen viikkoon. Äiti on myös valittanut sosiaalisessa mediassa, kuinka vaikeaa on olla äiti ja kuinka elämässä joutuu luopumaan asioista, jotka ovat myrkyllisiä verisukulaisuudesta huolimatta.

Tämä ei ole suvussa mikään perinne, koska äiti ei ole joutunut ostamaan omana syntymäpäivänään omalle äidilleen lahjaa. Nyt äiti ei saa ainakaan enää yhdeltä lapseltaan lahjaa kuin ehkä vain omana syntymäpäivänään?

Lähde: Yourtango