Kukapa ei haluaisi käyttöönsä kosteusvoidetta, joka tekisi ihosta hehkuvan?

Ehkä jokainen ei silti menisi näin pitkälle, kuin Newyorkilainen Kelly Zolanski, vaikka hän väittää nyt ihonsa todellakin hehkuvan enemmän kuin ennen. Hän kertoo syynä olevan uuden tuotteen, jonka hän on lisännyt kosteusvoiteensa sekaan.

Kelly on sinkku, joten hänellä ei ole tätä tuotetta aina saatavilla

Koska Kelly ei seurustele miehen kanssa, hänen piti pyytää ystävänsä apua tämän kosteusvoiteen lisän saamiseksi. Ystävän piti olla mies, koska ylimääräinen kosteusvoiteen aines on spermaa. Eli hän voitelee kasvonsa ystävänsä spermalla. Kuulostaa aika oudolta.

Kelly kertoo säilyttävänsä tätä kosteusvoiteen ja sperman seosta jääkaapissa, jotta se ei pilaannu. Seos haisee silti hänen mielestään vähän omituiselle. Hän ei kuitenkaan poistu kotoaan ystävänsä spermat naamalla, vaan hän pesee seoksen pois naamaltaan sen jälkeen, kun se on siinä jonkin aikaa vaikuttanut. Se nimittäin hilseilee hänen kasvoillaan, joten sitä ei voi jättää siihen pitkäksi aikaa.

Kellyn mielestä tämä on halpa vaihtoehto kalliille kosmetiikkatuotteille. Ehkä hänen ystävänsä mielestä kyseessä ei ole mikään halpa tavara.

Lähde: Metro