Moni on varmasti resetoinut monenlaisia laitteita eli palauttanut ne alkutilaan.

Waterfordista kotoisin oleva mies teki tämän vahingossa itselleen. Hän nimittäin onnistui työntämään vanupuikon liian syvälle korvaan, jossa hän osui kohtaan, josta resetointi onnistuu. Hän palautti toimintonsa tehdasasetukset.

Miehen vaimo Stephanie on kertonut lisää tästä kohtalokkaasta onnettomuudesta

Miehen vaimo Stephanie on joutunut kertomaan muille tästä tapahtumasta, koska mies on ollut resetoinnin jälkeen niin kiireinen. Stephanie oli varoittanut miestään vanupuikoista, joilla ei pitäisi puhdistaa korvia. Viimeisimmällä kerralla, kun Stephanien mies oli juuri puhdistanut vanupuikoilla korvansa, hän oli sen jälkeen alkanut nyökyttelemään epäjohdonmukaisesti.

Pian selvisi, että mies on resetoinut itsensä eli hän oli taas kuin pieni vastasyntynyt vauva, joka vasta opettelee elämässä tarvittavia asioita. Siksi hänen pitää nyt opetella uudelleen mm. puhumaan, kävelemään ja syömään itse.

Lääkärin mukaan voi kestää noin 20 vuotta ennen kuin mies osaa taas kaiken saman mitä osasi ennen tehdasasetuksiin palaamista. Stephanie ei kuitenkaan lannistunut tästä uutisesta, koska hän on jo pitkään halunnut lasta. Nyt hänellä periaatteessa on sellainen. Hän pääsee jopa vaihtamaan miehellensä vaippoja.

Nyt jos joku pelkää tekevänsä itselleen tämän saman, niin kannattaa ainakin unohtaa korvien puhdistus vanupuikoilla. Sitä korvassa olevaa resetointikohtaa ei tunneta vielä tarkkaan eikä tiedetä kunnolla missä se sijaitsee. Lääkärin mukaan miehen on pitänyt painaa sitä kuitenkin vähintään 10 sekunnin ajan, jotta resetointi on onnistunut.

Ehkä jokaisen kannattaisi tehdä itsestään varmuuskopio?

Lähde: Waterfordwhispers news