Leikkimökki oli pienien mustien pallojen peitossa – äiti kauhistui ne nähdessään

Australia on täynnä mitä ihmeellisempiä eläimiä ja muita luonnon ihmeitä. Aiemmin on uutisoitu esimerkiksi lastenhuoneen katosta löytyvistä sadoista suurista hämähäkeistä.

Nyt on taas eräs australialainen äiti joutunut säikähtämään jostakin, jossa voisivat olla asialla jotkin eläimet tai hyönteiset. Tämä äiti nimittäin löysi lapsen sisätiloissa säilytetystä leikkimökistä pieniä pallukoita. Niitä oli siellä uskomaton määrä katossa, lattialla ja seinissä. Äiti ajatteli niiden ensin olevan termiittejä.

Kun nainen jakoi näistä samankokoisista tummista pallukoista kuvan sosiaalisessa mediassa, sai hän paljon päätelmiä siitä, mitä nämä pallukat voisivat olla. Yksi mietti, että koi ei ole voinut olla asialla, koska määrä on niin suuri. Joku mietti, että olisiko esimerkiksi hiiri voinut ne kantaa sinne, jolloin ne voisivat olla esimerkiksi jotain siemeniä.

Tätä ei ole vieläkään selvitetty, että mitä nämä pallukat ovat. Eräs vastauksista kuitenkin oli erittäin hyvä: jos ne ovat täysin kiinteitä, eivätkä hajoa puristelusta, ne voisivat olla jonkin lelun sisälmykset. Ja jos taas ne hajoavat pölyksi, ovat ne jonkin eläimen kakkaa. Jos kyseessä ovat jonkin eläimen munineet munat, niiden sisältä tulee jotain, kun niitä puristaa.

Käyhän katsomassa täältä kuvaa munista, jolloin voit tehdä myös oman päätöksen siitä, mitä nämä tuhannet munat ovat. Paras ehdotus oli se, että kyseessä ovat lännenkermesmarjan siemenet, koska sellaisilta ne juuri näyttävät.

Lähde: Mirror


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.