Lapsen huoneen katosta löytyi satoja suuria hämähäkkejä – oli äidistä vain mukavaa

Keksitkö syyn sille, miten satojen hämähäkkien löytyminen voisi olla mukavaa?

Tämä äiti, nimeltään Claudia, löysi sellaisen määrän hämähäkkejä lapsensa huoneesta eikä ollut moksiskaan. Hänen mielestään se oli vain hyvä asia. Perhe asuu Australiassa, joten siellä on taidettu tottua hämähäkkeihin. Tästä uutisoi 9news.

Kyse ei ollut pelkästään siitä, että Claudia ja hänen tyttärensä, jonka huoneeseen tämä parvi oli muuttanut, olisivat vain tottuneet tällaiseen. Claudia tiesi, että nämä hämähäkit eivät ole myrkyllisiä. Hämähäkeistä on paljon hyötyä.

Mutta kyllä Claudia kertoi yrittäneensä päästä eroon tästä noin 100 hämähäkin yhdyskunnasta. Hän oli laittanut huoneen ikkunan auki, mutta tuuli oli puhaltanut hämähäkit vain takaisin sisälle. Hänen tyttärensä päätti siksi nukkua yönsä, ei toisessa huoneessa, vaan sängyn toisessa päässä, jossa hämähäkkejä ei ollut katossa.

Kuvien perusteella hämähäkit olivat todella isoja, vaikka ne olivatkin vielä aikuiskokoonsa nähden pieniä. Suomessa tuollainen määrä noin suuria hämähäkkejä tyhjentäisi koko tienoon ihmisistä. Kun Claudia julkaisi kuvan hämähäkeistä sosiaalisessa mediassa, osa käski polttaa koko talon maan tasalle. Ehkä nämä ehdotukset tulivat Suomesta…

Claudiaa ei tämä ehdotus naurattanut, koska hänen talossaan oli aiemmin ollut tulipalo. Ja hämähäkitkin ovat jo hävinneet talosta. Käyhän katsomassa täältä, kuinka isoja nämä hämähäkit olivat ja kuinka paljon niitä Claudian tyttären huoneessa majaili. Niskavillat nousevat ylös niitä katsoessa.

Lähde: 9news


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.