Monet naiset ovat alkaneet jakamaan TikTok -videopalvelussa videoita, joissa he esittelevät samaan asiaan liittyviä taulukoitaan.

Näihin taulukoihin ei ole kerätty mitään perinteisiä tietoja. Nämä tiedot liittyvän naisten seksikumppaneihin, joilla on ollut penis. Naiset ovat keränneet taulukkoon esimerkiksi tiedot peniksistä, kuten niiden koko. He ovat antaneet myös jokaisen peniksen kanssa harrastamalle seksille arvosanan. Jos seksiä ei ole enää halunnut tämän peniksen kanssa harrastaa, on taulukkoon kirjattu syy, miksi näin ei ole enää halunnut tehdä.

Peniksen tarkkaa kokoa ei välttämättä mainita, koska kukapa nyt jokaista niistä ehtisi tai edes saisi lupaa mitata. Sen sijaan koko voidaan ilmoittaa sanoin esimerkiksi normaalia suurempi, valtava tai alle keskiarvon. Eräs nainen kertoo, kuinka suuri koko ei välttämättä tarkoita parempaa seksiä kuin pieni koko.

Joku taulukkoa pitävistä naisista on lisännyt taulukkoonsa sarakkeet vetovoiman taso ja ammatti. Tästä kummallisesta tavasta kerrotaan Igvofficial -sivustolla. Klikkaa tästä ja näet videon, jossa on yksi näistä esitellyistä penistaulukoista. Video näkyy myös tässä alla.

https://www.tiktok.com/@amewicaweyes/video/6907091074548862213