Kiinalainen yhtiö on asentanut työpaikan WC-koppien yhteyteen ajastimet. Sitä ei ole tietysti pidetty työntekijöiden keskuudessa hyvänä ideana. Tästä uutisoi Yahoo! News.

Ajastimet ovat myös saaneet vastaansa kiinalaisten omassa sosiaalisessa mediassa, Weibossa, suoranaisen viha-aallon. Niiden kerrotaan olevan suuri loukkaus yhtiön työntekijöitä kohtaan, koska he eivät voi käydä vessassa enää rauhassa.

Kun joku menee vessakoppiin, sen yhteydessä oleva anturi laukaisee kopin yläosassa olevan ajastimen käyntiin. Joidenkin harvojen mielestä tämä on kuitenkin hyvä idea, koska monilla työntekijöillä on tapana mennä vessakoppiin puhumaan puhelua, joten siellä käynti kestää silloin pitkään.

Ehkä tämä voisi jollakin tavalla toimiakin. Jos esimerkiksi menee vessaan, niin ajastin voisi kertoa, että kuinka nopeasti vessakoppi saattaisi olla vapautumassa. Jos ajastimessa on jo suuri luku, siitä voisi päätellä, että pian on oma vuoro. Eikä kukaan kehtaisi silloin mennä sinne suorittamaan mitään ylimääräisiä henkilökohtaisia tarpeitaan, kuin vain niitä, joita varten vessat ovat olemassa.

Lähde: Yahoo! News