Pystytkö näihin liikkeisiin? Katso video uskomattomista leuanveto -harjoituksista!

Kuva: Photospin

Kesä kolkuttelee ovella ja nyt pitäisi päästä ulos treenaamaan! Ulkona voi harrastaa monenlaisia urheilulajeja, joista tämä calisthenics -tyylinen harjoittelumuoto on nyt IN. Tällaista voi harjoitella lähes missä vain – välineeksi tarvitset vain leuanvetotangon!

Jos saat vedettyä edes yhden leuan, voit haastaa itsesi näihin liikkeisiin. Miehet tekevät uskomattomia variaatioita leuanvetotangolla – nämä liikkeet voit ottaa vaikka haasteeksi ja motivaattoriksi treenaamaan kuumilla kesähelteillä! Jos yhtäkään leukaa ei vielä mene, voi apuvälineeksi ottaa vaikkapa kaverin, tai kuminauhan jolla saa painoa vähän laskettua niin että liike muuttuu helpommaksi. Katso video!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti