Tämä tempaus on varmasti suloisinta mitä poika voi tehdä äitinsä hyväksi! Näin äitienpäivän jälkeenkin voi äidille keksiä erilaisia palveluksia jotka ilahduttavat. Tässä on varmasti yksi kaikkein ihanimmista eleistä – ottakaa sinkkuäitien pojat mallia!

Alex Lyngaanin äiti Eva on vuonna 1946 syntynyt sinkku, jonka selän takana poika on luonut projektin löytääkseen äidilleen sopivan miehen.

Videolla Alex kertoo äitinsä käyneen viimeaikoina muutamilla treffeillä, mutta täydellinen Adam on kuitenkin vielä löytämättä. Videolla Alex esittelee Evan kiinnostuksenkohteita sopivan matchin löytääkseen, ja näyttää parhaita paloja Evan elämästä ja arkipäivistä.

Oletko sinkku ja tuntuuko sinusta että tässä on unelmiesi nainen? Vai onko kenties isäsi sinkku joka sopisi Adamiksi tälle Evalle? Laita siinä tapauksessa aikaa säästelemättä meiliä kuvan tai videon kera osoitteeseen [email protected]