Alkuviikot ovat aina sitä aikaa, kun päätetään muuttaa ne elintavat ja aloittaa esimerkiksi liikkuminen ja treenaaminen. Samalla sitä voivotellaan, kun aikaa ei tunnu riittävän arjen pyörteissä. On työt, lapset, lasten vanhempainillat, lasten harrastukset, kotihommat ja se koirakin, jonka lenkittäminen tuntuu jäävän aina sinun vastuullesi. Internetin välillä raivostuttavakin maailma ”inspiroivine” voimalauseineen muistuttaa, kuinka nämä ovat vain tekosyitä, sillä jos todella haluat jotain, löydät sille aikaa.

Tämä pitää osin paikkansa, tosin ihmisen omatunto tulee usein vastaan, kun se vähäinenkin aika, jonka haluaisit viettää myös lastesi tai tekeillä olevan kouluhommasi kanssa, menisi salilla huhkimiseen tai lenkkipolulla tuulettumiseen. Siinäpä dilemma.

Ratkaisu voi hyvinkin olla kotona treenaaminen! Lapset voi ottaa mukaan ja näin he oppivat pienestä pitäen liikunnan ilon, ja saatte muutakin yhteistä tekemistä kuin piirrettyjen tuijottamisen telkkarista. Tarvitsetko motivaatiota treenaamiseen? Katso mihin tämä isä pystyy! Tämä 49-vuotias aviomies ja kahden lapsen isä näyttää videolla oman kotitreeninsä, joka antaa sinulle motivaatiota ja samalla iskee riman korkealle. Vau!

Hänen treeniinsä kuuluu paljon omalla kehonpainolla tehtävää lihaskuntotreeniä ja huomattava määrä keskivartalotreeniä sekä kehonhallintaa. Hän ei tarvitse erityisen paljon välineitäkään, tosin heiltä löytyy kotoa tanko sekä voimistelurenkaat. Pystyisitkö tekemään nämä liikkeet perässä?