Busted! Seuraavat kuvat sisältävät tukun noloja tapahtumia, kun kuvien henkilöt jäävät pahasti kiinni itse teossa. Monissa kuvissa syypää huijauksen paljastumiseen on kuvan henkilössä itsessään. Kuvien huijaus voi paljastua esimerkiksi takana olevan peilin takia. Muista siis tarkistaa kuvausympäristö, jos aikomuksenasi on hieman kaunistella asioita sosiaaliseen mediaan postaamastasi kuvasta. Julkisilla paikoilla mokailua on myös syytä välttää, sen oppi kerrasta ainakin urheilutapahtumassa nenäänsä kaivanut mies, joka bongattiin stadionin valotaululle kesken toiminnan. Katso hauska kuvasarja netissä leviävistä mokista, joissa henkilöt jäävät kiinni itse teossa:

Tämän kuvan tyttö kirjoitti kuvan yhteyteen poikaystävän napanneen kuvan. Kuinka ollakaan takana oleva peili paljastaa kyseessä olevan tavallinen selfie.

kiinni itse teossa

Melko viattoman oloinen halauskuva, mutta mitä takana näkyykään? Peilistä heijastuu salamavalon lisäksi kuvan henkilöiden selkäpuoli ja miehen käden todellinen sijainti. Tämän pahemmin ei voisi jäädä kiinni itse teossa.varo peilejä

Melko rauhallisen näköiset kotibileet, mutta mitä on unohtunut valkoiselle asetille? Lisäksi siinä näyttäisi olevan kolme viivaa. Ovatkohan kuvan henkilöt edes täysi-ikäisiä.unohdus

Tämä varas pääsi nololla mokallaan myös päivän uutisiin Yhdysvalloissa. Kaveri yritti tunkeutua autotalliin raollaan olevan oven alta, mutta jäi päästään jumiin. Paikalle hälyytetty pelastushenkilökunta ja viranomaiset veivät itse teossa kiinni jääneen kaverin huostaan.varas jää kiinni nolosti

Tämän kuvan nainen jää nolosti kiinni itse teossa. Hän viestittelee miehelleen kesken hotellissa viettämänsä illan, mutta unohtaa tarkistaa ”selustan”. Miehelleen lähettämässä alusvaatekuvassa nimittäin näkyy selvästi vieraan miehen kengät.

nainen jäi kiinni pettämisestä

Mihinkäs kuvassa olevan nuoren miehen katse harhailee? Vilkuilusta kiinnijääminen ei liene kovinkaan harvinaista, mutta tässä se on saatu ikuistettua myös kuvaan melko tyylikkäästi.rintojen tuijotus

Kuvan kerjäläinen kantaa kylttiä, jossa lukee: sokea. Mutta miten ihmeessä sokea voi selata älypuhelinta. Tämä mies jäi kyllä pahemman kerran kiinni ei niin pienestä huijauksesta.mies jäi kiinni itse teossa

Tämän video on varoittava esimerkki käyttäytymisestä urheilutapahtumissa erityisesti Amerikassa. Stadioneilla yleisön joukosta bongataan usein ihmisiä näyttötaululle ja kukaan ei varmasti halua tulla ikuistetuksi sormi ääriään myöten nenässä.älä kaiva nenää julkisella paikalla

Kuvat peräisin sivuilta Daily Mail ja Reddit. Kerännyt ensimmäisenä Diply