Mies kiipeää Eiffel-torniin – katso uhkarohkea video

James Kingston on Iso-Britannialainen hurjapää, joka on tunnettu hulluista ja pelottavista kiipeilyvideoistaan. Kingston on aiemmin kiipeillyt moniin korkeisiin rakennuksiin ja nostureihin niin Euroopassa kuin maailmallakin. Eiffel-torniin kiipeäminen on ollut miehen suunnitelmissa jo pidempään ja nyt hän on viimein onnistunut toteuttamaan tämän hullun stuntin.

James kertoo youtube kanavallaan, että alkuperäinen ajatus oli ostaa liput tornin toiselle tasanteelle ja pyrkiä kiipeämään sieltä ylöspäin. Paikka oli kuitenkin liian täynnä turisteja, jotta tempun olisi voinut suorittaa huomaamattomasti. Tästä syystä Kingston joutui odottamaan tornin sulkeutumista turisteilta ja illan pimentymistä. Viimein kello 1:00 aamuyöllä Kingstonin ryhmä lähti kiipeämään maan tasolta ylöspäin. Alkumatkan miehet joutuivat kiipeämään pimeässä, mutta lopulta Kingston saavutti näköalatasanteen, joka oli valaistu. Uhkarohkealla videolla näkyy Eiffel-tornista avautuvat uskomattomat maisemat.

Kingston löytää Eiffel-tornin korkeuksista myös sisälle vievän oven ja päättää kokeilla onko se lukossa. Ovi avautuu ja antaa hälytyksen. Kingston kuulee välittömästi vartioiden radiopuhelimet ja päättää piiloutua tornin rakenteisiin. Kingston kiipeilee tornissa aina aamuun asti, jolloin nähtävyys avataan jälleen turisteille. Tämän jälkeen Kingston päättää kiivetä alas ja antautua alhaalla odottavalle virkavallalle. Mies viedään käsiraudoissa putkaan. Kuulustelujen jälkeen hänet päästetään kuitenkin vapaaksi ilman sakkoja, kunhan mies lupaa olla tulevaisuudessa kiipeilemättä kiellettyihin paikkoihin Pariisissa.

Hullu ja uhkarohkea video Eiffel-tornin kiipeilystä

Jaa video myös kavereillesi.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti