Tälläkin hetkellä lukuisat seurustelevat ja naimisissa olevat ihmiset pitävät yllä sivusuhteitaan, joista toivovat kenties saavansa lisää huomiota, jännitystä, seksiä tai hellyyttä. Tai ehkä he eivät usko yksiavioisuuteen.

Monesti on kiistelty siitä, millainen pettämisen muoto on pahin. Toisen mielestä pidempään, jopa vuosia, jatkunut sivusuhde on kaikista viheliäisin, kun taas toinen ajattelee, että yhden illan juttu perustuen vain seksiin on pahempi. Onko kumppani nimittäin valmis heittämään kaiken yhdessä koetun romukoppaan vain hetken nautinnon vuoksi?

Kukaan tuskin voi kuitenkaan kiistää, etteikö pettäminen tuntuisi pahimmalta, jos kumppani pettäisi oman parhaan ystävän tai esimerkiksi sisaren tai veljen kanssa. Varsinkin nykymaailmassa, jossa kamerapuhelimia on joka puolella ja sosiaalinen media rehottaa, kiinnijääminen on lähes sataprosenttisen varmaa.

Alla olevalla videolla esiintyy aviomies, joka on avioliittonsa aikana useasti yrittänyt päästä vaimonsa parhaan ystävän kanssa sänkyyn. Hän ei kuitenkaan tiedä, että vastoin yleisiä uskomuksia hänen vaimonsa ja tämä paras ystävä eivät käykään toistensa hiuksiin kiinni, vaan lyöttäytyvät yhteen paljastaakseen aviomiehen aikeet. Katso mitä tapahtuu, kun kaikesta tietämätön aviomies astelee vaimonsa ystävän oven taakse aikomuksenaan kokeilla, onko ruoho vihreämpää siellä aidan toisella puolella. Harkitsetko pettämistä? Varsinkin jonkun kanssa, kenet kumppanisikin tuntee? Katso tämä video ja mieti uudestaan!