Uskaltaisitko pelata tätä peliä parhaan kaverisi kanssa? Katso hauska video!

Tänä päivänä voisi oikeastaan sanoa, että jokaisella aikuisella on kännykkä. Oikeastaan jo ala-asteikäisillä on kaikilla kännykät ja jopa nuoremmilla. Tämä on sinänsä ymmärrettävää, sillä lapset oppivat käyttämään älypuhelimia ja tabletteja jo taaperoikäisinä, ja lapsi on helppo saada kiinni kännykän avulla. Äidin tai isän ei tarvitse lähteä autolla koluamaan joka ikistä kadun nurkkaa saadakseen tietää missä lapsi tai nuori viilettää.

Kännyköiden aikakaudella on keksitty lukuisia uusia pelejä, joita pelata, kun odotat vuoroasi pankin jonossa tai istut julkisessa liikennevälineessä. On keksitty myös pelejä, joita pelata myös muissakin tilanteissa. Esimerkkinä tästä on uusi tekstausruletti, jota voit pelata esimerkiksi parhaan kaverisi kanssa. Alla olevassa videossa useat kaverukset suostuvat pelaamaan tekstausrulettia. Mutta mikä ihmeen peli se on?

Ideana on vaihtaa puhelimia kaverin kanssa. Sitten on aika ottaa pelilauta esiin (joka voi olla missä muodossa tahansa), ja tällä pelilaudalla on useita eri lauseita, kysymyksiä tai toteamuksia. Pelilaudalla on myös jokin osoitin, jota tulee pyörittää ja katsoa, mihin tekstiin osoitin osuu.

Kaverisi valitsee puhelimestasi jonkun satunnaisen kontaktin ja hänen puhelinnumeronsa. Sitten on aika pyöräyttää pelilaudan osoitinta! Kaverisi tekstaa tälle valitulle kontaktille sinun puhelimestasi sen tekstin, johon osoitin osuu. Toivo parasta ja pelkää pahinta!

Katso alta hauska video, miten näille kaveruksille käy tekstausruletin kanssa!

 

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti