Sami Hedberg on tällä hetkellä koko Suomen huulilla ja naururypyissä. Tämä suomalainen stand up -koomikko on noussut viime aikoina otsikoihin 365-keikkaputkensa sekä Grillit huurussa -TV-ohjelmansa vuoksi, eikä hän esimerkiksi Instagramissakaan ole se kaikken epäaktiivisin postaaja.

Sami Hedbergin Kokovartalomies-nimellä kulkevat keikat ja niiden livetaltioinnit nostivat miehen suuremman yleisön tietoisuuteen vuonna 2009, mutta julkisuuden pinnalle hänet nosti SubTV:n Get up, Stand up -kilpailun voitto vuonna 2005. Kokovartalomies-livetaltiointeja on tullut jo kolme kappaletta ja sen lisäksi mieheltä on ilmestynyt Sami Hedberg Total Comedy, Sami Hedberg ALIVE ja Sami Hedberg 365 -taltioinnit, joista viimeisin toi hänelle myös Guinness World Records -maailmanennätyksen ”Eniten livekeikkoja vuodessa”.

Jos et ole käynyt keikalla paikan päällä tai tiedät ettet ainakaan lähitulevaisuudessa pääse, ei hätää! Kokosimme alle Sami Hedbergin hauskimmat keikat, tai pätkiä keikoista ‒ katso parhaat vitsit alla olevilta videoilta!

Sami Hedbergin hauskimmat sketsit

Ensimmäisessä videossa nimeltään ”Kuntosali” Sami osuu asian ytimeen kesäkuntoon pääsemisestä tai kesän jälkeisestä laihdutusurakasta, mikä on takuulla jokaiselle tuttua. Läppää heitetään myös esimerkiksi kuntosalin jumppaohjaajista. Onko sinulle käynyt näin salilla? Katso alta Samin yksi hauskimmista pätkistä!

https://www.youtube.com/watch?v=OrarLvCvsC0

Toinen video, ”Abiristeily” kuvailee täydellisesti ei pelkästään abiristeilyä vaan kaikkia risteilyjä tasapuolisesti. Tämä on takuulla tuttua sinullekin! Jos ei omasta kokemuksesta niin ainakin sivustaseuraajana. Tässä sketsissä Hedbergin kuuluisat äänenpainot pääsevät oikeuksiinsa.

https://www.youtube.com/watch?v=JOnX_CzvLL0

Tämä video on Sami Hedbergin hieman vanhempaa matskua, mutta yksi hauskimmista. Miten miesten ja naisten toiminta eroaa baarissa? Naiset huomio, tämä on niin totta!

Oletko joskus ollut krapulassa töissä? Tämä kokemus jää monelle niin kauheana mieleen, ettei sitä hevin halua toistaa. Mutta entä jos olisit lentokapteeni ja krapulassa? Katso Samin hauska sketsi alta!

Mitä Hedbergille tapahtui Stockmannin 4. kerroksessa karvanpoistolaiteostoksilla? Miten mies suhtautuu ylipäänsä karvanpoistoon? Katso video alta ja naura!

Ikiklassikko suomivitsit ei ikinä mene pois stand up -yleisön suosikeista. Katso videolta, miten Sami kuvailee suomalaisten kauhutilannetta: joudunko jonkun toisen henkilön kanssa samaan hissiin?

Ovatko nämä mielestäsi Sami Hedbergin hauskimmat keikat, vai onko omissa Youtube-kokoelmissasi jokin vielä hauskempi pätkä?