Cristiano Ronaldo on yksi maailman tunnetuimmista jalkapalloilijoista. Hän on supersuosittu varsinkin Etelä-Euroopan maissa, joissa jalkapallo on tärkein ja seuratuin urheilulaji. Ronaldo tunnetaan kaikkialla ja hänen on vaikea liikkua yleisillä paikoilla joutumatta fanijoukon piirittämäksi.

Siitä osoituksena on seuraava piilokamera-video, jossa Cristiano Ronaldo menee muina miehinä teelle paikalliseen kahvilaan keskellä kirkasta päivää. Videolla lasketaan montako hörppyä Ronaldo ehtii nauttia teestään yhtä valokuvaa kohti. Alussa fanit ujostelevat, mutta ensimmäisten uskallettua kuvaan idolinsa kanssa alkaa kuhinaa syntyä. Loppua kohti Ronaldo ei ehdi lainkaan juoda teetä fanikuvien ottamiselta.

Englanniksi tekstitetyllä videolla Ronaldo on hyvällä tuulella ja heittää hauskaa huulta faneilleen. Mies on selvästi mukana piilokameran juonessa. Katso seuraavalta videolta, miten käy kun maailman paras jalkapalloilija käväisee kahvilassa.

Piilokamera: Cristiano Ronaldo joutuu fanijoukon piirittämäksi kahvilassa

https://www.youtube.com/watch?v=iHz82I8Vv88

Jaa Cristiano Ronaldon piilokamera-sketsi kavereillesi: