Katso El Clásico Real Madrid – FC Barcelona ilmainen live stream 23.12. täältä

Real Madrid ja FC Barcelona iskevät yhteen lauantaina yhteen ottelussa, joka on yksi maailman merkittävimmistä. Tämä koitos tunnetaan nimellä El Clásico.

Ottelussa kohtaavat Espanjan kaksi suurinta kaupunkia, Barcelona ja Madrid. El Clásico on monen fanin mielestä enemmän kuin jalkapallo-ottelu, sillä koitokset ovat olleet historian saatossa tärkeitä myös poliittisesti.

Etenkin Kataloniassa nationalismia ja jalkapalloa ei voida erottaa toisistaan. Ja Real Madridin fanit eivät myöskään FC Barcelonaa vastaan tappiota hyvällä katso.

Miten näet ottelun?

Ottelu televisioidaan 188 maahan. El Clásicon odotetaan keräävän vastaanottimien ääreen peräti 650 miljoonaa katsojaa. Nämä lukemat kertovat olennaisen: kyse ei ole mistä tahansa pelistä. Tämä ottelu on jokaisen nähtävä!

Lauantain ottelussa on todella suuri panos La Ligan mestaruuden kannalta. Real Madridin olisi mielellään voitettava ottelu, sillä häviö kasvattaisi joukkueiden välisen eron sarjataulukossa 14 pisteeseen. Betsson tarjoaa ottelun ilmaiseksi kotisohvalle, kunhan sinulta löytyy pelitili.

Real Madrid – FC Barcelona
Lauantai klo 14.00
TV: Betssonin livestream

Betssonin livestream on suomalaisten urheilufanien käyttämä laadukas palvelu. Palvelu tarjoaa myös huippujalkapalloa Espanjan Primera Divisiónin ohella myös muilta huippu-urheilun kentiltä

Ohjeet ottelun katsomiseen

1. Avaa pelitili Betssonille TÄSTÄ.
2.
Mene kohtaan live ja valitse ottelu Real Madrid – FC Barcelona
3.
Tarvitset vähintään 0,01€ pelirahaa ottelun katsomiseen


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.