Game Of Thrones on saavuttanut huiman suosion, eikä suotta; sarjan budjetti on aivan liian huimia summia mietittäväksi ja tarinankerronta on vertaansa vailla. Game Of Thrones -sarjaa katsoessa pääsee todellakin uppoutumaan aivan toisenlaiseen maailmaan ja irtautumaan arjesta.

Yksi tarinan päähenkilöistä on Arya Stark, jota näyttelee huikean lahjakas nuori nainen Maisie Williams. Nyt netissä leviää video, jossa näyttelijä itse istuu RPG-nimisen kaupan tiskin takana kassatyöntekijänä. Kauppa on oikea nörttien ja fantasiamaailmojen fanien paratiisi, joka myy aiheeseen liittyvää tavaraa ja sarjakuvia laidasta laitaan.

Videolla Maisie istuu kassan takana muina naisina ja pyytää ostoksiaan tekeviä asiakkaita näyttelemään kohtauksia Game Of Thrones -sarjasta voidakseen ostaa haluamansa tuotteet. Fanien reaktiot ja eri kohtausten näyttely-yritykset ovat mielettömiä ja hauskaa katsottavaa, mutta vielä mielettömämpää katseltavaa on Maisien improvisointi! Tämä nuori näyttelijä on vasta 19-vuotias, mutta hänellä on takuulla loistava ura edessään. Katso Game Of Thrones -tähden pila videolta alta ‒ fanit eivät usko silmiään!