Meillä kaikilla, yhteiskunnalla, medialla, on tapana lokeroida ihmisiä. Esimerkiksi työn, siviilisäädyn, seksuaalisen suuntautumisen tai sukupuolen mukaan. Myös meidän persoonallisuuksiemme mukaan. Yksi tapa on kysyä, oletko ekstrovertti vai introvertti?

Ekstrovertti on ihminen, joka nauttii sosiaalisista tilanteista ja saa energiansa vuorovaikutuksesta muiden ihmisten kanssa. Karrikoidusti sanoen hän myös nauttii esimerkiksi juhlista, tapahtumista ja hälinästä ympärillään. Introvertti on tällaisen ihmisen vastakohta. Introvertti nauttii omasta rauhastaan ja omasta ajasta ja on sisäänpäinkääntyneempi. Hän miettii tekojaan ekstroverttia enemmän ja haluaa ladata akkunsa yksin saadakseen energiaa.

Kummasta kuvauksesta sinä tunnistat itsesi?

Oletko introvertti? Sitten samaistut alla oleviin kuviin, jotka osuvasti kertovat introvertin elämästä eri tilanteissa.

Oletko introvertti? Sitten samaistut näihin kuviin!

Yllä olevien asioiden lisäksi et tarvitse muuta kuin oman rauhan ja puitteet ovat täydelliset!

Oletko ekstrovertti vai introvertti?

Muut saattavat inhota sadekelejä, sillä silloin tekeminen on vähissä, ja kaikki olevat sisätiloissa. Introvertille tilanne on ihanteellinen, ja hän nauttii kun saa vetäytyä oman kodin rauhaan ihan luvan kanssa.

Katso hauskat kuvat introverttien elämästä!

Eikä, oliko ne juhlat tänään? Lupasinko jo mennä? Netflix ja popparit kotona houkuttelisivat kyllä enemmän…

Niinhän sitä sanotaan, että ekstrovertit pyörittävät maailmaa mutta introvertit luovat sen!

Deittailumaailmassa introverttina oleminen voi olla hankalaa.

Dilemma on todellinen. No hei, ainakaan ei tule ylisyöpöteltyä! Tai sitten kekseliäs introvertti hankkii minijääkaapin omaan huoneeseensa.

Näyttävätkö tilanteet tutuilta?

 

 

Lähde.