Ahvenanmaalla jytisee tänä lauantaina 10. syyskuuta, kun Suomen nyrkkeilyn kuumin nimi Robert ”Nordic Nightmare” Helenius astelee kehään Paf Boxing Galan nyrkkeilyillassa. Paluuottelussaan Helenius saa vastaansa Konstantin Airichin. Kokeneella saksalaisella on takanaan jopa 42 ammattilaisottelua ja Heleniuksen taustajoukot odottavatkin ottelusta kunnon taistelua. Kaikki Paf Boxing Galan ottelut näet suorana ilmaisen live stream palvelun välityksellä. Klikkaa suoraan lähetykseen alla olevasta linkistä. Boxing Galan otteluohjelman ja tietoa nyrkkeilyillan muista otteluista löydät alapuolelta.
helenius-airich ilmainen live stream
Boxing Gala-nyrkkeilyilta järjestetään Maarianhaminan Baltichallenissa lauantaina kello 17:00 alkaen. Ilmainen livelähetys paikan päältä alkaa kello 17:55. Illan pääottelussa nyrkkeilee Pafin sponsoroima raskaan sarjan ykkösnyrkki Robert Helenius ja illan aikana tullaan näkemään muitakin jännittäviä otteluita.
Robert Helenius kommentoi ottelua Airichia vastaan odotetun itsevarmasti:
– Tulee jännittävä ottelu, kunnes isken hänet kanveesiin.

Boxing.fi nyrkkeilymedia valitsi Heleniuksen suomen kaikkien aikojen 7. parhaaksi nyrkkeilijäksi, eikä suotta. Vuodesta 2008 ammattilaisena otelleen Heleniuksen ottelurekordi on viimeisimmästä tappiosta huolimatta komea. 22 voittoa, joista 13 tyrmäyksellä ja vasta 1 tappio. Tällä rekordilla Suomalainen lähtee Maarianhaminan otteluun selvänä suosikkina. Altavastaajana otteluun lähtevä Airich ei kuitenkaan ole hätkähtänyt ottelun ennakkoasetelmista, vaan kertoo olevansa valmis kovatasoiseen nyrkkeilyotteluun. 37-vuotias raskaan sarjan veteraani uhoaa tyrmäävänsä Heleniuksen ottelussa: ”Olen hyvässä kunnossa ja tunnen oloni todella hyväksi. Voitan ottelun tyrmäyksellä”, Airich vastaa. Saksalainen luottaa kokemukseensa ammattilaisotteluista. Mies on otellut yli 40 ottelua ammattilaistasolla ja sanoo sen olevan etu illan ottelussa Heleniusta vastaan. Miehellä on otteluita monia raskaansarjan huippunimiä, kuten Anthony Joshuaa sekä Mariusz Wachia vastaan, mutta tärkeimmistä otteluistaan saksalainen on poistunut häviäjänä.
– Otteluissani haluan mennä päälle ja paineistaa vastustajaani, kunnes saan raskaan iskun perille, Airich kertoo taktiikastaan lauantain otteluun lähdettäessä.

Näin näet Heleniuksen paluuottelun suorana lähetyksnä:

Peliyhtiö PAF näyttää ottelun ainoana kanavana Suomessa ilmaisen live stream lähetyksen kautta. Nähdäksesi ottelun sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja kirjautua sisään PAFin sivuille. Kirjautuminen ei vaadi talletusta, tai vetojen asettamista, vaan ottelu on nähtävillä suorana ja täysin ilmaiseksi. Tässä ohjeet pähkinänkuoressa:
1. Klikkaa PAF:in sivuille tästä
2. Kirjaudu sisään tai luo pelitili (uusi asiakas)
Nyrkkeilyottelun Live stream löytyy Pafin nettisivuilta. Kirjauduttuasi sisään löydät tarkat ohjeet suoran livestream ottelulähetyksen käynnistämiseen. Livelähetys alkaa Lauantaina 10. syyskuuta noin kello 17:55 Suomen aikaa.
Robert Heleniuksen valmistautuminen suorana lähetyksenä nähtävään paluuottelluun Maarianhaminassa on sujunut valmenjan mukaan hyvin. Harjoittelua on kevennetty tuttuun tyyliin ottelua edeltävällä viikolla, jotta illan päätähti olisi täydessä iskussa otteluun lähdettäessä.
– Viime viikolla otimme rauhallisemmin ja kaikki on hallinnassa. On ollut hyvää sparrausta ja tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, mitä treeni täällä kotona Ahvenanmaalla on meille antanut, Johan Lindström kertoo.
Helenius koki tyrmäystappion edellisessä ottelussaan ranskan Johann Duhaupasta vastaan kuudennessä erässä. Kaikki nyrkkeilyn seuraajat odottavat nyt suomalaiselta kasvojen pesua ja vahvaa paluuta ammattilaistasolle. Toiseen tappioon Nordig Nightmarella ei ole varaa. Helenius itse lähtee otteluun itsevarmoin mutta odottavin tunnelmin. Helenius uskoo tyrmäävänsä saksalaisvastustajansa lauantain nyrkkeilyillassa:
– Kaikki tuntuu todella hyvältä, enkä malta odottaa pääsyä lauantaina kehään. Tulee varmasti jännittävä ottelu, kunnes isken hänet kanveesiin, sanoi Helenius.

Sanna Turunen ammattilaisottelu vs Neibauere

Heleniuksen ottelun lisäksi nyrkkeilyillassa otellaan kuusi muuta ottelua. Suomalaisista kiinnostavimpia otteluita on muun muassa Sanna Turusen debyyttiottelu ammattilaistasolla. Turunen ottelee Latvialaista Aliana Neibauere:ä vastaan lauantaina 10. syyskuuta. Turunen – Neivauere ottelu on nähtävillä live stream palvelun välityksellä.

Kannusta suoran lähetyksen välityksellä, kun Turunen ottelee ensi kertaa ammattilaisena. Boxing Galan alustavan aikataulun mukaan Turusen ottelu alkaa noin kello 18:20 Suomen aikaa. Sanna Turusen ura kohti ammattilaisuutta ei ole se kaikkein tavanomaisin. Pafin tiedotteen mukaan vuonna 2012 vielä ylipainoinen Turunen halusi elämänmuutosta ja löysi sen nyrkkeilystä. Uusi laji auttoi naista painonpudotuksessa ja lopulta innostus uuteen harrastukseen johti yhä määrätietoisempaan ja intensiivisempään harjoitteluun. Vuonna 2015 Turusen kova työ palkittiin, kun hän voitti Suomen Mestaruuden omassa sarjassaan. Nyt suorana nähtävä ottelu Neibauerea vastaan on Turusen ensimmäinen ammattilaistasolla ja samalla hyvä ponnahduslauta kohti isompia titteliotteluita. Nähdäänkö Turusesta tulevaisuudessa haastaja jopa Suomessa voittamattomalle Eva Wahlströmille?

sanna-turunen-live-stream

Maarianhaminan Paf Boxing Gala aikataulu otteluohjelma

Lauantai 10. syyskuuta 2016
17.55 ilmainen live stream nyrkkeilyillasta alkaa
18.00 Armend Latifi (FIN) vs. Mazen Girke (GER)
18.20 Sanna Turunen (FIN) vs. Aliana Neibauere (LAT)
18.45 Kaupo Arro (EST) vs. Michael Obin (SWE)
19.10 Tauko
19.50 Gunnar Kolbeinn Kristinsson (ISL) vs. David Gegeshidze (GEO)
20.20 Timo-Juhani Hirvikangas (FIN) vs. Richard Horvath (HUN)
20.45 Dayron Jimenez Lester (FIN) vs. Tomas Adamek (CZE)
21.20 Tauko
Kello: 22.15: Robert Helenius (FIN) vs. Konstantin Airich (GER) suora lähetys

Näet kaikki aikataulun mukaiset nyrkkeilyottelut suorana lähetyksenä järjestävän Ahvenanmaalaisen peliyhtiö Pafin nettisivuilta. Kirjautuaksesi palveluun sinun tulee olla 18-vuotias, mutta maksua tai rahatalletusta vedonlyöntiin ei vaadita otteluiden näkymiseksi. Klikkaa siis mukaan ja kannusta suomalaiset voittoon Maarianhaminan nyrkkeilyillassa.

>>> Klikkaa mukaan nyrkkeilyillan livelähetykseen tästä linkistä >>>