Monien suomalaisten autoharrastajien ja muiden Latela-fanien piina on viimein päättynyt, kun pitkään puhuttu 4. tuotantokausi julkaistiin YLE Areenassa viime yönä. Realitysarjassa seurataan tiiviisti kaveriporukan autoharrastusta ja projekteja mitään peittelemättä. Uudella tuotantokaudella Latelan pojat tuunaavat vanhaa Mustangia, jonka projekti osoittautuu luultua paljon vaatimammaksi. Ihan kuin Mustangissa ei olisi tarpeeksi ajanvietettä, pojat lähtevät tulevaan Star Wreck -elokuvaan erikoisautoa.

Sarja on tuttua Latela tyyliä, huumori lentää tallilla ja kaverusten välit ovat koetuksella aikataulujen painaessa päälle. Sarjassa nähdään myös kun Amerikan Late Huttunen ja muut Latela-miehet lähtevät Amerikkaan tutustumaan tulevaan palkintoautoonsa. Katso jaksosta 6. alkaen mitä legendaarisella Amerikan reissulla tapahtuu.

Kausi 4, 1/10. Uusi kausi alkaa. Latelat saavat työtarjouksen kunnostaa vanha Mustang uuteen uskoon. Palkintona tehtävästä häämöttää unelmien matka Amerikkaan, mutta urakka osoittautuu paljon odotettua suuremmaksi. Ohjelman kaikki 10 jaksoa ovat katsottavissa Yle Areenassa. Jaksot on katsottavissa myös ulkomailla.

Ohjelman jaksot ovat keränneet nopeasti jo kymmeniä tuhansia katselukertoja Ylen verkkosivuilla. TVssä Latelan 4. tuotantokausi starttaa Yle TV2:lla torstaina 25.8 klo: 20:00.

Katso Latela-sarjaa netistä:

Latela 4. kausi Yle Areenassa