Tinder on supersuosioon niin maailmalla kuin Suomessakin noussut älypuhelinsovellus, jossa sinkut voivat etsiä deittiseuraa kuvallisen profiilin avulla. Sovelluksessa etsitään itselle sopivaa paria ja molempien osapuolten ”tykättyä” toisesta avautuu keskusteluyhteys ”mätsien välille”.

Tinder-treffailu onkin täysin oma maailmansa ja kaikki tinder-treffejä kokeilevat joutuvat käymään läpi seuraavat kiusalliset, mutta toisaalta niin hauskat vaiheet.

Käy katsomassa Tinderin parhaat -sivustolta varoittavia esimerkkejä, miten sovelluksessa EI kannata käyttäytyä ja nappaa tästä vinkit treffailuun.

1. ”Mätsäys” eli tinder parien etsiminen
Tässä vaiheessa etsit vielä täydellistä Tinder paria. Itsellesi parhaat vaihtoehdot kuitenkin harvoin päätyvät pareiksi asti. Tässä vaiheessa hätäisimmät saattavat jo ajautua epätoivoon, eikö minulle löydy yhtään hyvää mätsiä? Kun viimein saat ensimmäiset Tinder parisi, on aika tutkia vaikuttavatko he sittenkään yhtä sopivilta kun olit ajatellut. Pitäisikö vielä jatkaa selaamista vai ottaa yhteyttä uuteen Tinder pariin?

2. Ensimmäinen yhteydenotto
Ensimmäinen yhteydenotto on kriittinen vaihde Tinder-treffailussa. Miten saat tehtyä vaikutuksen vastapuoleen olematta kuitenkaan liian ahdisteleva, huomionhakuinen tai epätoivoiselta vaikuttava. Et saisi myöskään käyttää liian tavallisia aloituksia jotta erottuisit joukosta.

Tinder treffien vaiheet

3. Odotteluvaihe
Kun ensikontakti on luotu ja vastapuoli on vastannut ensimmäiseen viestiisi alkaa odotteluvaihe. Tässä vaiheessa tulee miettiä tarkkaan, kuinka nopeasti on hyvä vastata takaisin. Liian nopea vastaus saattaa helposti vaikuttaa epätoivoiselta ja liian innokkaalta. Ethän halua antaa itsestäsi liian helppoa kuvaa.

4. Valmistautuminen ensinäkemiseen
Usko tai älä, joskus Tinder viestittely saattaa johtaa jopa treffien sopimiseen. Tässä vaiheessa joutuukin jälleen miettimään oikeaa strategiaa. Mikä olisi hyvä paikka ja tapa ensinäkemiselle? Miten pukeutua ja käyttäytyä ensitreffeillä? Toisille sopii paremmin aktiiviset ensitreffit jonkin aktiviteetin parissa, kun taas toiset haluavat istua alas rauhassa ja jutella vaikkapa kahvin tai illallisen merkeissä. Kannattaa miettiä etukäteen joitakin puheenaiheita ja kerrottavaa hiljaisten hetkien varalle.

Tinder ensi-treffit

5. Ensimmäiset tinder treffit
Vastapuoli on saanut sinusta jonkin vaikutelman viestittelyn perusteella ja ensitreffeillä nämä ensivaikutelmat muuttuvat ja karisevat. Et vielä tunne vastapuolta kunnolla, joten kiusallisilta tilanteilta harvoin vältytään ensitreffeillä. Joskus huomaat heti treffien alussa, ettei vastapuoli olekaan sinua varten. Onneksi treffailu ei ole niin vakavaa, joten tätä ei kannata pelätä ja murehtia etuktäeen. Treffien epäonnistuttua voi jatkaa itselleen paremman mätsin etsimistä. Onnistuessaan Tinder treffit voivat johtaa vaikka vuosisadan rakkaustarinaan.

Onnea matkaan Tinder treffailun maailmassa!

 

Jaa tinder-treffailun vaiheet ja vinkit myös kavereillesi: