Yksi vuoden odotetuimpia elokuvia Star Wars The Force Awakens, tulee tänään ensi-iltoihin ympäri maailman. Kyseessä on erittäin suositun Tähtien sota -saagan seitsemäs elokuva ja se kerää valtavasti katsojia ja mielenkiintoa maailmanlaajuisesti. Amerikan Hollywoodissa pidettiin tiistaina ennakkonäytös, johon oli pääsy vain harvoilla kutsuvierailla.

Elokuvasta on vuotanut julkisuuteen vain vähän tietoja etukäteen, mutta kutsuvierasnäytöksessä olevien julkkisten twiiteistä voi vetää jotain johtopäätöksiä leffasta. Twiittejä löytyy hästägeillä #starswars ja #theforceawakens. Anthony Breznican @Breznican, kommentoi elokuvan olevan hauskempi kuin hän oli olettanut:
– I’ll say this to non-spoiler about #StarWars #TheForceAwakens. You’ll laugh more than you expect. And you’ll be hit harder than you expect.

Shonda Rhimes, @shondarhimes, kertoi elokuvan olevan vanhaa kunnon old-school tyyliä:
– Holy crap, that Star Wars #TheForceAwakens is so good in the best old-school way! #StarWarsPremiere

Katso aiheeseen liittyvä hauska piilokameravideo, kun tähtien sota -fani haastaa tavallisia pahaa-aavistamattomia kaduntallaajia valomiekkakamppailuun keskellä päivää. Nyt valomiekka mukaan ensi-iltanäytökseen ja haastamaan muita tähtien sota faneja miekkailuun.

 

Jaa valomiekka-kamppailuvideo myös ystävillesi: