Pena, Mara, Reiska ja Retse ottivat kalareissulla hotellista kaksi kahden hengen huonetta.

Kukaan ei halunnut nukkua Retsen kanssa, koska tämän tiedettiin kuorsaavan lujaa. Kaverukset päättivät vuorotella, kun sopivasti kolme yötä oli tarkoitus majailla.

Ekana yönä vuorossa oli Pena. Aamiaiselle Pena tuli tukka sekaisin ja silmät muistuttivat tomaatteja. ’Perhana mikä jyrinä, ei yhtään saanut nukuttua. Istuskelin vaan koko yön ja kattelin kun Retse veti hirsiä.’

Toisen yön jälkeen Mara tuli samanlaisena tomaattisilmänä ja ihan ryytyneenä. ’Perhana rapingit katosta tippuu, kun se jyrä pistää menemään! Ei silmällistäkään’

Kolmannelle aamiaiselle tuli pirteä Reiska, huusi jo kaukaa että ’Morjes!’ Mies ja vaatteet siistinä. Muut sitten ihmettelemään mitä tyrmäystippoja otit, kun ei häirinnyt. ’Menin huoneeseen, peittelin Retsen ja annoin pusun otsalle sanoen hyvää yötä rakas. Retse sitte istuskeli koko yön valveilla ja vahtas minua.’

LUE MYÖS