Lue ensin sivun alla oleva varoitus, ennen kuin luet tämän kaiken, jota kuravesishotti tekee.

On monta hyvää syytä juoda kuravesishotti juuri tänä aamuna, kun vietetään jo huhtikuun ensimmäistä päivää.

Tässä juomassa on kaikki mitä kehosi tarvitsee sen ylläpitoon ja kuravesishotti vielä kaiken päälle maistuu oikein raikkaalta.

Jos juot tätä herkullista juomaa juuri tänään, tekee se sinulle hyvää näillä tavoilla:

  • Kuravesishotti tekee sinusta terveemmän, koska lika parantaa vastustuskykyä.
  • Se laskee verenpainettasi, koska saat tämän jälkeen hyvät naurut, kun joku kertoo sinulle: ”Aprillia, aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle!” ja sinä teit jo osittain sen!
  • Se auttaa painonpudotuksessa, koska tulet tyhjentämään mahasi pian tämän juoman juomisen jälkeen.

Kokeile tätä reseptiä ja tee se näiden ohjeiden mukaan:

Tarvitset:

  • Vettä
  • Likaa
  • Shottilaseja

Voit myös hankkia kuravetesi suoraan rapakosta, jolloin sitä ei tarvitse valmistaa lainkaan itse. Se sopii laiskoille kuravesihotin juojille. Joudut kuitenkin lämmittämään kuraveden esimerkiksi mikrossa, koska tämä juoma on tarkoitus juoda kuumana.

Tee näin:

Lämmitä juoma kattilassa tai mikrossa. Kun olet lämmittänyt juoman, kaada se shottillaseihin ja tarjoa jopa ihan koko perheellesi tai ystävillesi. Näin hekin pääsevät nauttimaan juoman tuomista hyödyistä.

Kun olet juonut juoman, on tärkeää vielä muistuttaa, että tänään on 1.4. Tai muista se jo ennen juoman kulauttamista kurkusta alas. Muistuta myös kaikkia muita, joille tarjoilet tätä terveellistä juomaa.

Kerro ensin kaikille, joille tarjoilet tätä juomaa, kuinka paljon hyötyjä he saavat sen juomisesta. Kerro ensin kaikki hyödyt, joka on tässä erittäin tärkeää. Se on tärkeää, koska kaikki eivät halua saada kaikkia hyötyjä, joita kuravesishotti voisi heille antaa.

Tässä lopussa vielä varoitus: Älkää oikeasti koskaan juoko kuravesishottia, koska se voi olla vaarallista ja tehdä olon kamalaksi!

Tämä oli oikeasti vain aprillipila. Sitä ei pidä mennä kokeilemaan! Ei missään nimessä eikä tilanteessa. Älä tarjoa sitä edes pahimmalle vihamiehellesi, koska kukaan ei tarvitse tätä monia hyötyjä tuovaa juomaa.

Kuravesishotin sijaan juokaa aamuisin yksi inkiväärishotti – kehossasi alkaa tapahtua mielettömiä muutoksia.

LUE MYÖS