Jokainen synnyttävä nainen toivoo varmasti, että synnytys olisi nopea.

Eräs nainen tuskin ehti tätä edes toivoa, koska lapsi syntyi niin nopeasti, että hän tuskin ehti ajattelemaan mitään. Hän ei oikeastaan ehtinyt edes ajattelemaan, että nyt se synnytys alkaa.

Kolmen lapsen äiti, Sophie Bugg, oli 38. viikolla raskaana. Hän nousi yöllä ja kävi vessassa. Hän ei tuntenut silloin yhtäkään supistusta. Samalla kun hän oli vessassa, hän lähetti ystävälleen tekstiviestin. Hän kertoi siinä, kuinka hänellä ei ole vielä mitään merkkejä siitä, että synnytys voisi alkaa. Siitä noin sekunnin päästä hänellä oli jo lapsi sylissään.

Se tarve, joka oli tuntunut kakkahädältä, olikin ollut sitä, että lapsi oli syntymässä. Hänellä ei ollut sitä ennen ollut kipuja eikä lapsivesikään ollut vielä mennyt. Hän teki yhden työnnön ja lapsi oli ulkona.

Tällaisessa nopeassa synnytyksessä on omat riskinsä, mutta Sophie ja lapsi selvisivät hyvin, vaikka kyseessä oli ehkä maailman nopein synnytys. Tai varmaan olikin, koska eihän tätä toimitusta voi tämän nopeammin enää tehdä, jos kyse ei ole haikaran tuomasta lapsesta.

Lähde: Stay at Home Mum

LUE MYÖS