Mies, jolla oli ollut jo vuosia ongelmia ylipainon kanssa, hankkii itselle painonpudotusohjelman, jossa luvataan painon putoavan viisi kiloa viidessä päivässä.

Seuraavana päivänä koputetaan ovelle, mies avaa ja näkee ovellaan todella kauniin naisen, jolla ei ole vaatteita päällä, mutta hänellä on lenkkarit jalassa.

Hän on yksi painonpudotusohjelman edustajista ja hänellä on kyltti, jossa lukee:

Jos saat minut kiinni, olen sinun.

Nainen lähtee juoksemaan ja mies lähtee epäröimättä hänen peräänsä…

Sitten muutaman kilometrin jälkeen mies väsyy, eikä jaksa enää ja luovuttaa. Sama nainen ilmestyy seuraavat 4 päivää hänen ovelleen ja edessä on aina sama homma. Viidentenä päivänä mies punnitaan ja hän huomaa, että paino on laskenut viisi kiloa kuten luvattiin.

Seuraavana päivänä mies hankkii ohjelman, joka lupaa, että paino putoaa 10 kiloa ja viidessä päivässä. Jälleen seuraavana päivänä koputtaa ovelle nainen, joka on edellistäkin seksikkäämpi ja kauniimpi.

Hänkin on täysin alasti ja hänellä on jalassaan vain tossut sekä kyltti, jossa lukee:

Jos jään kiinni, olen sinun.”

Mies lähtee nopeasti naisen perään. Mutta tämä nainen on erittäin hyväkuntoinen, ja vaikka mies kuinka yrittää, hän ei saa häntä kiinni. Sama toistuu seuraavat neljä päivää ja mies on yhä paremmassa kunnossa.

Viidentenä päivänä mies punnitaan taas ja hän on pudottanut 10 kiloa kuten hänelle luvattiin.

Ja taas hän hankkii uuden ohjelman, jossa luvataan painon putoavan 25 kiloa ja viikossa.

Oletteko aivan varma? Tämä on meidän rankin ohjelmamme!”, kertoo edustaja puhelimessa. Mies sanoo: ”Kyllä, minusta ei ole tuntunut näin hyvältä vuosikausiin.

Seuraavana päivänä miehen ovelle koputetaan jälleen, ja siellä on iso ja lihaksikas mies, joka on täysin alasti, mutta jalassaan hänellä on lenkkarit. Hänellä on kädessään kyltti, jossa lukee:

Jos saan sinut kiinni, olet minun!”

Mies pudotti painoa sillä viikolla 30 kiloa!!