Australiassa asuva Ronald Walker ei taida enää pistää ihollensa mitään ennen kuin tarkistaa kunnolla, että kyseessä on se aine, jota hän luulee sen olevan.

Hän oli nimittäin peittänyt koko naamansa partavaahdolla tai luullut, että se oli partavaahtoa. Hän taisi olla vitsikkäällä päällä, koska peitti sillä ihan koko naamansa eli myös kulmakarvat ja osa hiuksista. Ns. partavaahto oli ehtinyt olla hänen kasvoillaan noin viiden minuutin ajan, kun hän tajusi mitä se oikeasti oli.

Hänen kasvojaan poltteli ja hän lähetti niistä paniikissa kuvan veljelleen. Veli tiesi, että tämä voide olikin karvapoistoainetta. Ronaldin kasvot olivat tämän jälkeen ihan punaiset. Hän kertoi, että hän ei onneksi pidä koskaan kovin pitkää partaa. Mutta hänellä oli lähtenyt tämän aineen mukana myös osa kulmakarvoista ja hiuksista.

Ronald jakoi videon tästä hänen erikoisesta tapahtumastaan. Se oli muiden mielestä erittäin hauskaa. Tätä ei kuitenkaan kannata mennä itse kokeilemaan. Näet täältä miltä naama näyttää sen jälkeen, kun siinä on ollut karvojenpoistoainetta.

Lähde: Mirror