Huomasit varmaan, että jo tuo otsikko sisältää vitsin, mutta vitsi on vähän pitempi kuin se.

Vitsi alkaa sillä, kun nainen soittaa hädissään poikaystävälleen, koska muistelee ottaneensa vahingossa poikaystävän puhelimen mukaansa.

Nainen muisti laittaneensa sen käsilaukkuunsa, joka on niin täynnä kaikenlaista roinaa, että puhelinta ei meinaa sieltä löytyä millään.

Samalla kuin nainen kaivelee puhelinta, hän puhuu poikaystävälleen puhelimeen. Nainen keksii yhtäkkiä ratkaisun ja pyytäkin poikaystävää soittamaan puhelimeen, jolloin se soisi ja nainen löytää sen laukusta helpommin.

Tämän pyynnön kuultuaan poikaystävä lopettaa puhelun eikä aio enää koskaan tavata tyttöystäväänsä, koska nainen on oli itse ihan hukassa eikä matkapuhelin. Nainen taas luuli itse olevansa fiksu, koska keksi noin fiksun idean puhelimen löytämiseksi.