Meitä on moneen junaan. Osaa joudutaan neuvomaan mitä ihmeellisimmissä asioissa.

Jokaisen luulisi tietävän, että keltaista lunta ei pidä mennä syömään.

Ladbible -sivusto on kuitenkin saanut tietoonsa monta tapausta, jotka eivät tiedä sitä, että myöskään katolta roikkuvia jääpuikkoja ei kannata syödä. Jos olet yksi heistä, joka ei tiedä miksi, niin luehan tämä alla oleva neuvo.

Jääpuikko, joka roikkuu katosta, sisältää kaikkea sitä mitä katon päälle on joutunut. Vaikka puikko näyttäisi ihan puhtaalta, se todennäköisesti sisältää mm. linnun kakkaa. Linnut kakkaavat joka paikkaan, joten ne tekevät sitä myös kattojen päällä. Sitä et halua suuhusi, joten pidä ne jääpuikot myös kaukana suustasi.

On todella erikoista, että suun lisäksi osa pistää jäisiä asioita myös alapäähänsä. Tämä uutinen piti lukea moneen kertaan läpi. Siinä todellakin kerrotaan, että varsinkin naisilla on tapana jäähdytellä paikkojaan jäisillä asioilla. Jääpuikkojen vuodenaikaan sille ei ole tarvetta.

Tässä on kyse hellesäistä, jolloin jäiset asiat otetaan pakastimesta. Ne voivat toki olla jääpuikkoja. Mutta tämän uutisen mukaan ne ovat yleensä mehujäätelöitä. Luulisi, että jokainen tietäisi, että mehua eikä mitään muutakaan syötävää ei pistetä ala- vaan yläpäähän. Alapää todennäköisesti tulehtuu, jos sinne pääsee elintarvikkeita.

Kun näet ulkona jääpuikkoja, älä pistä niitä suuhusi!

Hellesäällä käy kylmässä suihkussa ja syö mehujäätelö, sen sijaan, että viilentäisit sillä alapäätäsi!