Helsinkiläinen, tamperelainen ja laihialainen olivat pelaamassa golfia, ja vaimot olivat lähteneet mailapojiksi.

Pelattaessa kolmatta väylää helsinkiläisen vaimo kompastui, ja hameen helmat lennähtivät ilmoihin niin, että naapuritkin näkivät naisen olevan ilman pikkuhousuja. Helsinkiläisen miehen ilme oli kuin myrskynmerkki, jolloin vaimo kivahti:

– Mitäs annat niin vähän rahaa, ettei ole edes pikkuhousuihin varaa, kun kaikki menee golfiin.

Mies kaivoi taskustaan 20 euroa ja sanoi:

– Mene Stocmannille ja osta itsellesi housut!

Peliä jatkettiin, kunnes kuudennella väylällä tamperelaisen vaimo astui vahingossa bunkkeriin ja yllättäen paljastui, ettei hänelläkään ollut pikkuhousuja. Tamperelainen kaivoi taskustaan 5 euroa ja sanoi vaimolleen:

– Mene Aholaitaan ja osta itsellesi jonkinlaiset kalsarit!

Kun tultiin yhdeksännelle väylälle liukastui laihialaisen vaimo ja heitti kuperkeikat. Hame lensi korviin ja kaikki paljastui: hänelläkään ei ollut pikkuhousuja. Laihialainen kaivoi rauhallisesti golfbagistaan kamman, ojensi sen vaimolleen ja sanoi:

– siistipä edes jakauksesi!