Suomessa ensimmäisenä tulisi ehkä mieleen, että joku taidokas on saanut isohätänsä tuotokset pysymään kylpyhuoneen seinässä kiinni.

Mutta kun tässä tapauksessa on kyse Australiasta, joka on täynnä erikoisia eläinkunnan edustajia, voi siitä jo arvata, että jokin eläin on tämän aiheuttaja.

Mikään eläin ei silti ollut käynyt tarpeillaan naisen vessassa, vaan kyse oli paljon pelottavammasta asiasta. Nainen julkaisi tämän kylpyhuoneen seinästään ottaman kuvan sosiaalisessa mediassa, koska hän toivoi, että joku voisi kuvan nähdessään kertoa, mistä tässä oikein oli kyse.

Moni siivooja ei ollut koskaan nähnyt moista, vaikka he näkevät varmasti kylpyhuoneita siivotessaan monenlaista sotkua. Eräs kuvan nähnyt henkilö kuitenkin tiesi heti mistä on kyse ja hän käski naista poistumaan kylppäristään.

Nämä kakalta näyttävät ruskeat pökäleet nimittäin pitävät sisällään jotain kauheaa ja iljettävää. Ne on tehty mudasta ja täytetty hämähäkeillä. Tekijäkin oli tiedossa. Kyseessä on ampiainen, jota kutsutaan nimellä Mud dauber. Se lamauttaa hämähäkkejä ja kerää niitä tällaisen mutakeon sisään, jonne se myös munii. Kun ampiaisvauvat kuoriutuvat, ne syövät näitä lamautettuja hämähäkkejä.

Tämän ampiaisen pistos ei ole yleensä vaarallinen, mutta aika ikävää se olisi, jos nainen saisi pistoksia käydessään kylpyhuoneessaan. Hän taisi pyytää ammattilaisen poistamaan tämän sotkun kylppäristään. Aika iljettävän näköisiä pötkylöitä, johon ei mielellään itse koskisi edes ilman hämähäkkejä ja ampiaisia. Katso täältä video, jossa näet miltä nämä keot näyttävät.

Lähde: Mirror