Ihan kätevän tavan esittelee tämä mies, joka ei asu Suomessa. Tätä hänen niksiään käydä kaupassa mahdollisimman nopeasti kannattaa kokeilla, kun tulee tänne Suomeenkin lämpimämmät kelit.

Miehen niksiä esitellään Mirror-sivustolla. Siihen tarvitaan vain pari pyykkikoria. Ne jätetään auton peräkonttiin, kun mennään kauppaan. Kaupassa ei tarvitse käyttää aikaa tuotteiden pakkaamiseen, koska kauppakasseja ei tarvita lainkaan.

Mies nakkaa tuotteet takaisin ostoskärryyn, kun hän on maksanut tuotteet. Mutta tässä on yksi suuri kysymys: ei kai tuotteiden pakkaaminen ostoskassiin veisi sen enempää aikaa kuin niiden nakkaaminen takaisin kärryyn?

No jos ajatellaan, että tämä miehen systeemi vie vähemmän aikaa, niin tällä hetkellä ei olisi kovin kiva siirrellä tuolla kylmässä ostoksia peräkontissa oleviin pyykkikoreihin ostokärrystä. Ja viehän sekin aikaa, mutta ei sitä aikaa, joka tehdään kaupan sisällä. Ehkä mies hakee tällä idealla sitä, että kaupoissa ei tarvitse olla korona-aikana niin kauan kuin yleensä.

Lähde: Mirror