Jussi oli pyytänyt kaveriaan Villeä auttamaan töitten jälkeen verhoilussa, joten Ville meni suoraan Jussin luokse.

Kun he tulivat ovelle, Jussi antoi vaimolleen ison halauksen ja kertoi hänelle, kuinka kaunis hän oli ja kuinka paljon hän oli kaivannut tätä töissä. Kun oli illallisen aika, hän kohteliaasti kiitti vaimoaan ruuasta, suuteli häntä ja kertoi kuinka paljon rakasti häntä.

Kerran kun miehet työskentelivät verhoilun kimpussa, Ville sanoi kuinka hän oli yllättynyt, että Jussi huolehti niin paljon vaimostaan. Jussi sanoi aloittaneensa kuusi kuukautta aikaisemmin ja tämä oli herättänyt heidän avioliittonsa uudelleen henkiin. Asiat eivät voisi olla paremmin, hän sanoi.

Ville ajatteli kokeilla. Kun hän saapui kotiin, hän antoi vaimolleen ison halauksen, suuteli häntä ja kertoi kuinka paljon hän rakasti tätä. Vaimo purskahti itkuun.

Ville kysyi vaimoltaan, miksi tämä itki. Vaimo sanoi: ”Tämä on ollut elämäni kamalin päivä. Ensin pikku Kalle kaatui pyörällään ja nyrjäytti nilkkansa. Sitten pyykkikone meni rikki ja kellarissa oli vedenpaisumus ja nyt sinä tulet kotiin humalassa!”