Suihkussa viihdytään hyvin. Monet saattavat ottaa aikaa, kuinka kauan puoliso, lapset tai vaikka seinänaapuri käy suihkussa. Yksi syy on varmasti se, että tässä harrastuksessa kuluu paljon vettä, joka maksaa ja kuluttaa kallisarvoisia vesivaroja.

Jos joku nalkuttaa siitä, että viihdyt suihkussa liian kauan ja pyytää tulemaan pois sieltä heti kun tärkeät suihkutteluun liittyvät asiat on tehty, ota seuraavalla kerralla sinne mukaan appelsiineja. Monet muutkin ovat Purewow-sivuston mukaan tehneet niin. Mutta heillä on siihen hyvä syy, eikä vain se, että sen avulla suihkukäynnistä saadaan pitempi jonkun toisen kiusaksi. Se tekee nimittäin suihkukäynnistä nautinnollisempaa.

Mutta miksi appelsiineja kannattaa ottaa suihkuun mukaan?

Kymmenet tuhannet ihmiset ovat jo jakaneet sosiaalisessa mediassa kokemuksiaan appelsiinipitoisista suihkuistaan. Se mitä appelsiineilla suihkussa tehdään ei periaatteessa ole mitään ihmeellistä. Ne syödään suihkun alla. Syy siihen on appelsiinin maku, joka vahvistuu kuuman höyryävän veden alla. Ja koska suussa olevat limakalvotkin kostuvat suihkussa, saattaa sekin tehdä appelsiinista mehukkaamman ja maistuvamman makuisen. Vesihöyry saa myös tämän sitrushedelmän tuoksut tuoksumaan normaalia voimakkaammilta.

Aika hauska idea, jota kannattaa kokeilla varsinkin nyt, kun on meneillään appelsiinikausi. Kun syöt appelsiinia suihkussa, se voi myös tuntua vähän naurettavalta. Naurua tähän maailmaan tarvitaankin!

Lähde: Purewow