On taas se vuodenaika, kun missään ei olla turvassa joululaulujen rallatukselta.

Menit sitten ruokakauppaan tai tavarataloon, niin kuulet taatusti näitä joko ylipirteitä tai äärimmäisen surullisia kappaleita. Myös television tai radion päälle pistäminen on suuri riski, jos yrität olla kuulematta tänä vuonna yhtäkään jouluvirttä.

No tuohan ei tule onnistumaan. Sekään ei ole enää riittänyt joululauluilla piinaaville tyypeille, että ihmiset kärsivät niistä. Nyt on otettu myös koiraraukat kohteeksi. Koirille on nimittäin tehty ihan oma joulubiisi, jotta koirienkin loppuvuosi saataisiin pilalle. Soittovälineinä on käytetty mm. vinkuleluja. Tämä yllä oleva koirakin on biisin kuullut ja meni täysin sekaisin.

Jos kuitenkin olet tällä hetkellä liian hyvällä päällä, niin klikkaa tässä alla oleva video päälle, ja kuulet miltä koirien oma joulurallatus kuulostaa.

Ehkä olet niin helkutin utelias, että tämäkin biisi on kuultava, joka avautuu eteesi kaikkine kidutuksineen myös tästä.

Nämä huonot uutiset kerrottiin mm. myös People -sivustolla.