Joku kysyi muilta kysymyksen, johon monikaan tuskin uskaltaa tai kehtaa vastata.

Kysymys koski tyhmintä asiaa, jonka on joskus mennyt tekemään. Tässä alla ovat rohkeiden tyyppien hauskat vastaukset. Osassa hauskuus vähenee, kun on sattunut haaveri.

1. Laitoin sateenvarjon kahvan suuhuni ja painoin nappia vapauttaakseni sateenvarjon. Ajattelin, että sateenvarjo avautuisi suoraan suustani. Sen sijaan kahva jäi suuhuni ja rikkoi etuhampaani. Miksi ajattelin niin…

2. Aloin kerran puhumaan paskaa ystävästäni, mutta olin unohtanut, että olimme juuri hakeneet hänet ja hän istui auton takapenkillä. Tämä pitää minut yhä hereillä öisin.

3. Ajoin pyörälläni ja mietin, mitä tapahtuisi, jos työntäisin jalkani eturenkaan pinnoihin. Vastaus: Lensin ohjaustangon yli, kaksi etuhammastani katkesi ja puolet kasvoistani oli asfaltti-ihottumassa.

4. Kun olin nuorempi, minut erotettiin balettitunnilta, koska törmäsin jatkuvasti peileihin, koska ajattelin, että ne olivat avoimia ikkunoita tai portaaleja toiseen maailmaan tai jotain.

5. Nielaisin yläasteella kynän, kun olin luokassa. Päivystävä lääkäri katsoi minua ylhäältä alas ja sanoi, että odotti näkevänsä kolmevuotiaan.

6. Etsin puhelintani puhelimeni taskulamppusovelluksella.

Lähde: The Poke