Ihmiset ovat kertoneet muille, mikä on ollut heidän kamalin treffikokemuksensa.

Tässä ovat parhaat palat treffeistä, jotka ovat olleet melkoisia kauhukokemuksia:

”Minulla oli lounastreffit. Kun treffiseurani saapui, hän kertoi ettei pitänyt asustani ja pyysi, että kävisin vaihtamassa sen.”

”Olin sopinut treffit miehen kanssa, ja juuri kun olin lähdössä kotoa mennäkseni treffeille, sain häneltä tekstiviestin, jossa hän kertoi peruvansa treffit, koska hän oli tavannut jonkun muun bussissa töistä kotiin mennessä ja meni sen sijaan treffeille hänen kanssaan.”

”Hän lähetti minulle (vahingossa) sähköpostin ennen treffejämme, mutta sähköposti oli tarkoitettu hänen parhaalle ystävälleen, jossa hän kysyi mitä ”tehdä”, koska hän oli rakastunut minuun ja nauttisi treffeistämme, mutta tunsi, etten ollut tarpeeksi viehättävän näköinen tehdäkseni hänen exäänsä mustasukkaiseksi. Tulostin tämän sähköpostin mukaan treffeillemme.”

”Hän tilasi samppanjaa täydessä ravintolassa ja kun muut kysyivät mitä juhlimme, hän sanoi, että loppuelämäämme…Ne olivat ensimmäiset treffimme. Ihmiset taputtivat kuin Ryanairin lennon laskeutuessa.”